Zoeken


Prijsklasse:

Over Hoekstra Makelaardij

Hoekstra Makelaardij BV is al jaren actief op de urker vastgoedmarkt. In eerste instantie was het bedrijf meer gericht op verzekeringen, maar vanaf eind jaren 60 werd het ook actief in de makelaardij. Indertijd is het makelaarsgedeelte opgezet door Willem Hoekstra, die nog steeds werkzaam is voor ons bedrijf. Na verloop van tijd werden beide takken gescheiden in makelaarskantoor Hoekstra en assurantiekantoor Hoekstra.
 
In eerste instantie was het kantoor gevestigd aan Wijk 5-88 op Urk. In 1978 kon echter de voormalige pastorie van de gereformeerde kerk overgenomen worden en betrok (toen) Hoekstra Makelaars en Assurantie BV het monumentale pand aan Wijk 4-22 op Urk. Sinds die periode is het bedrijf fors gegroeid.
 
In 1988 is het bedrijf gesplitst in Hoekstra Makelaardij BV en Hoekstra Assurantie BV. Jelle Hoekstra is in 1998 overleden, Willem Hoekstra is nog steeds werkzaam voor Hoekstra Makelaardij BV.
 
Momenteel zijn er 16 personen bij beide BV's in dienst. Deze verzorgen diverse werkzaamheden voor circa 7000 relaties (particulier en zakelijk).
Vastgoed Pro
Ons kantoor is aangesloten bij Vastgoedpro, hét kwaliteitskeurmerk waarmee aangesloten makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals hun deskundigheid en vakbekwaamheid aan u kenbaar maken.
 
 
Daarnaast zijn wij geregisteerd makelaar/taxateur en in die hoedanigheid aangesloten bij de Stichting Vastgoedcert. Deze stichting is in 2004 opgericht en registeert gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid. Als onderdeel van deze inschrijving zijn er ook verplichtingen tot het regelmatige volgen van cursussen en trainingen. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de makelaardij.
 
Zie voor meer informatie www.vastgoedpro.nl.